Shkrime në Kontekst Psikologjik

Mbetet Pozitive sido që të jetë…!

 

Trëmbemi kur zemra fillon të rrahë,…dhe këtu e kam fjalën, kur ajo rreh për dikë,dhe për këtë askush nuk e mohon dhe e dyshon. Ajo c’ka dua të tret në këtë shkrim  është vallë pse njeriu tronditet kur bie në dashuri. Nuk më shqetëson fenomeni Kupid, por ajo çfarë ndodh përreth nesh, kur ne tjertërsohemi dhe në fund e gjejmë veten të traumatizuar qoftë të ndarë apo të kurorzuar me personin.